Jornada tècnica sobre la Pesta Porcina Africana a les granges i en la caça al Vallès Oriental el proper 5 d’abril


03 de Abril de 2019

El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca (DARP) de la Generalitat de Catalunya ha organitzat una sessió formativa sobre mesures de protecció davant la Pesta Porcina Africana (PPA) a les granges i en la caça. La sessió tindrà lloc a les Franqueses del Vallès (el Vallès Oriental), el divendres 5 d’abril.

Davant l’evolució de la Peste Porcina Africana (PPA) en alguns països europeus i de la necessitat d’aplicar mesures de prevenció i control a Catalunya, el DARP ha programat una jornada tècnica el proper divendres 5 d’abril.

De la mà d’experts i representants del DARP, la sessió profunditzarà en la malaltia i en les possibles vies d’entrada i les mesures de prevenció i control, posant l’accent en les granges i en la caça. Així mateix, es farà un repàs de les mesures de bioseguretat aplicables a les explotacions porcines, de manera que l’assistència serveix com a acreditació d’hores de formació en la matèria als professionals que treballen en aquestes granges.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s a través de l’Oficina Comarcal del Vallès Oriental: avoriental.daam@gencat.cat o a través del servei d’inscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt