Jornada gratuïta, a Vic, sobre “Ús responsable dels antibiòtics a les explotacions ramaderes”


21 de Juny de 2016

El proper dimecres 6 de juliol tindrà lloc a Vic, a la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona (Edifici Sucre), la jornada tècnica “Ús responsable dels antibiòtics a les explotacions ramaderes”, dirigida a veterinaris, fabricants de pinsos medicamentosos, comercialitzadors de medicaments veterinaris i ramaders.  

La jornada “Ús responsable dels antibiòtics a les explotacions ramaderes” té per objectiu informar sobre el Pla Nacional de lluita contra les resistències als antibiòtics i sobre l’estat actual de implementació, així com les conseqüències que se’n deriven.

A més a més, amb aquesta jornada es pretén recordar a tots els veterinaris prescriptors les seves responsabilitats i presentar una de les plataformes en funcionament de recepta electrònica.

També s’hi presentaran vàries experiències en marxa com a alternatives a l’ús d’antibiòtics.

La jornada és gratuïta però les places són limitades. Cal inscriure’s abans del dimarts 5 de juliol a través del telèfon 902 448 448 (ext. 5566), al correu electrònic llotjadevic@cambrabcn.org o a través del Servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt.

document adjunt

 

Programa