Jornada de formació del projecte GTR (Gestió Telemàtica Ramadera), a Gurb


27 de Juny de 2016

El proper dimarts 5 de juliol a les 19h, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Gurb, tindrà lloc una jornada de formació per a veterinaris sobre el nou projecte informàtic GTR (Gestió Telemàtica Ramadera).

La jornada va dirigida a tots els veterinaris habilitats per Aujeszky, veterinaris habilitats per a la signatura de CSM, veterinaris d’ADS, veterinaris d’escorxador i a qualsevol veterinari que per la seva activitat pugui estar interessat en ser usuari del GTR-Porcí.

Aquesta nova plataforma, que la Subdirecció de Ramaderia treballa des de l’any 2013, millora la qualitat de les dades i el seu anàlisi i pretén donar resposta a les necessitats expressades per les principals empreses del sector porcí català per complir els requisits sanitaris i de traçabilitat establerts.

El passat 7 de juny es va pujar a producció la primera fase del projecte, que s’estrena amb la secció del porcí per la rellevància d’aquest sector dins la ramaderia catalana i la necessitat de dinamitzar i facilitar tota la gestió de les dades sanitàries i els moviments.

Un dels punts clau per assegurar una ràpida difusió del nou sistema és la formació de tot el personal del DARP, veterinaris i personal vinculat a les empreses i escorxadors que per la seva tasca diària n’hagin de ser usuaris; per això s’organitza la jornada de formació.