Inscripcions obertes per al seminari web sobre el control veterinari en menjadors escolars


13 de Juny de 2019

El Consell General de Col·legis de Veterinaris, en col·laboració amb Grup Assís, organitza el seminari web 'El control veterinari en menjadors escolars', el dimarts 18 de juny, de 14.30 a 16 hores, amb inscripció gratuïta per als col·legiats del COVB

Amb el títol "El control veterinari en menjadors escolars", aquest seminari farà un repàs dels elements bàsics dels sistemes de gestió higienicosanitària dels menjadors escolars, objecte d’especial atenció de les autoritats sanitàries. També s’analitzarà aspectes pràctics relacionats amb els proveïdors, l’emmagatzematge, la preparació de matèries primeres, els processos culinaris o el servei de menjars dels centres escolars. Així mateix, abordarà els perills físics, químics i biològics, així com les substàncies que produeixen al·lèrgies i intoleràncies, de gran rellevància en aquest context.

El seminari web anirà a càrrec de Álvaro Mateos Amann, llicenciat en Veterinària per la Universitat Complutense de Madrid, fundador de la consultoria A. Mateos Amann & Asociados Consulting Veterinario, que ofereix serveis d'assessorament a la indústria alimentària a Espanya. També és membre de la Junta Directiva de l’Associació de Veterinaris Especialistes en Seguridad Alimentaria i del Grup de Treball d’Higiene i Seguretat Alimentària de la Federació de Veterinaris d’Europa, entre d’altres.

 

Per a més informació i inscripcions

Inscripcions obertes a través del següent enllaç fins al 17 de juny. El límit d'inscripcions a aquest seminari en línia és de 1.000 participants. És gratuït per als col·legiats. Per al públic general, el curs té un preu de 25 euros. Es recomana formalitzar la inscripció amb temps suficient per a assegurar-se una plaça.

La durada del seminari web és de 90 minuts aproximadament (60 minuts de xerrada i 30 minuts per contestar preguntes dels assistents). A més del ponent, la sessió compta amb un presentador i un moderador que donaran suport tècnic durant la sessió.

Els participants que assisteixin en directe obtindran un diploma d'aprofitament. Totes les persones inscrites disposaran d'un enllaç on posteriorment podran consultar l'enregistrament en diferit.