Inscripcions obertes per al seminari web dedicat al 'Benestar animal en el sacrifici'


11 de Març de 2019

El Consell General de l'Organització Col·legial Veterinària, en col·laboració amb Grup Assís, organitza un nou seminari web sobre benestar animal, el dimarts 2 d'abril, de 14.30 a 16 hores. El límit d'inscripcions a aquest seminari en línia és de 1.000 participants, moment en què es tancaran les inscripcions.

Amb el títol "Benestar animal en el sacrifici" aquest seminari web abordarà els tres principals mètodes d'atordiment en remugants, porcí i aus. Durant la sessió, es descriuran els diferents sistemes dins de cada mètode, les condicions d'ús i els paràmetres clau per al seu correcte funcionament. A més, s'explicaran els aspectes neurofisiològics de la pèrdua de consciència amb cada mètode i els indicadors per avaluar l'efectivitat de l'atordiment. En l'última part del seminari també es parlará sobre el sacrifici sense atordiment i les implicacions sobre el benestar dels animals.

El seminari web anirà a càrrec d'Antonio Velarde, llicenciat en Veterinària i doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​màster en Producció Animal i màster en Ciència i Benestar de l'Animal de Laboratori. Des del 2011 és veterinari especialista en benestar animal, ètica i legislació per l'European College of Animal Welfare and Behavioural Medicine. Actualment, punt de contacte científic de l'Agència Espanyola de Consum, Salut i Nutrició (Aecosan), suport científic en matèria de benestar animal del Ministeri d'Agricultura i Pesca, i membre del Comitè Científic de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) .

La durada del WebSeminar serà de 90 minuts aproximadament (60 minuts de xerrada i 30 minuts per contestar preguntes dels assistents). A més del ponent, la sessió comptarà amb un presentador i un moderador que donaran suport tècnic durant la sessió.

Inscripcions i més informació

Es recomana formalitzar la inscripció amb temps suficient per assegurar-se una plaça. Els col·legiats que desitgin inscriure’s, ho hauran de fer a través del següent enllaç fins al dilluns 1 d'abril o fins que es completi l'aforament disponible: http://formacion.grupoasis.com/curso/1103-bienestar/#!/inscripcion

Els participants que assisteixin en directe obtindran un diploma d'assistència. Totes les persones inscrites disposaran d'un enllaç on posteriorment podran consultar l'enregistrament en diferit.