Inscripcions obertes per al seminari web dedicat a l’estrès en l’eliminació inadequada en gats


03 de Juny de 2019

El COVB, en col·laboració amb Grup Assís, organitza al seminari web  “Eliminació inadequada en gats. Estrès o no estrès, aquesta és la qüestió”, el dimecres 12 de juny, de 14.30 a 16.00 hores. El COVB finançarà l'import de la matrícula dels primers 225 que s'apuntin.

Amb el títol "Eliminació inadequada en gats: estrès o no estrès, aquesta és la qüestió", aquest seminari web repassarà els tipus d'eliminació en gats, els problemes de comportament d'aquest animal que amb més freqüència porten al propietari a consultar al veterinari. Es diferenciarà entre els problemes d'estrès i els relacionats amb la safata, posant l'èmfasi en com fer un bon diagnòstic i quins són els tractaments disponibles més adients en cada cas.

El seminari web anirà a càrrec de Pablo Hernández, llicenciat en Veterinària per la UCM. Després de dedicar diversos anys a la clínica de petits animals, va començar a combinar la consulta general amb la d'especialitat en etologia, gràcies a les estades realitzades a l'Hospital Clínic de la UAB, en la consulta d'etologia clínica.  Actualment és el Secretari del Grup de Treball d'Etologia (Gretca) de AVEPA. És autor dels llibres Manual de Etología Canina (Servet, 2012) i Un perro en el diván (Esfera dels llibres, 2008) i director veterinari d'etologiaveterinaria.com.

La durada del seminari web serà de 90 minuts aproximadament (60 minuts de xerrada i 30 minuts per contestar preguntes dels assistents). A més del ponent, la sessió comptarà amb un presentador i un moderador que donaran suport tècnic durant la sessió.

 

Inscripcions i més informació

Es recomana formalitzar la inscripció amb temps suficient per a assegurar-se una plaça. Els col·legiats que desitgin inscriure's, han d’utilitzar el següent enllaç: http://formacion.grupoasis.com/curso/1047-eliminacion-inadecuada-engatos-estres-o-no-estres-esa-es-la-cuestion/#!/inscripcion

El límit d'inscripcions a aquest seminari en línia és de 1.000 participants. El COVB finançarà l'import de la matrícula dels primers 225 que s'apuntin.

Els participants que assisteixin en directe obtindran un diploma d'aprofitament. Totes les persones inscrites disposaran d'un enllaç on posteriorment podran consultar l'enregistrament en diferit.