Inscripcions obertes per al curs 'Introducció al món de rehabilitació-fisioteràpia veterinària'


26 de Juny de 2019

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB), en col·laboració amb Grup Asís, organitza un curs d'autoaprenentatge sobre 'Introducció al món de rehabilitació-fisioteràpia veterinària'. Té una durada de 12 hores i es pot completar al llarg de 2019. El COVB finançarà l'import de la matrícula dels primers 225 col·legiats que s'hi inscriguin.

Amb el títol “Introducció al món de rehabilitació-fisioteràpia veterinària”, aquest curs d'autoaprenentatge està dissenyat per iniciar els veterinaris en el món de la rehabilitació i donar a conèixer els fonaments bàsics d'aquesta especialitat. A través de cinc mòduls, l'alumne adquireix els coneixements bàsics necessaris per a una correcta aplicació en la pràctica clínica diària. D'aquesta forma, podran assessorar millor els clients i mostrar-los les possibilitats d'aquest camp.

El seminari web estarà a càrrec de Ramón Sever i Laetitia Hury, director i responsable, respectivament,  del centre de rehabilitació de la Policlínica Veterinaria Rover, a Saragossa. Ramón Sever és llicenciat en Veterinària per la Facultat de Veterinària de Zaragoza, on exerceix de professor associat. Així mateix, és president de la Sociedad Española de Traumatología y Ortopedia Veterinaria. Laetitia Hury és llicenciada en Veterinària per la Università degli Studi di Parma (Italia). Es va especialitzar en fisioteràpia i rehabilitació veterinàries en la European School for Advanced Veterinary Studies.

 

Beques, inscripcions i més informació

La durada del curs és de 12 hores i es pot completar al llarg d'aquest any (és obligatori acabar-lo abans del 31 de desembre de 2019). L'alumne pot connectar-se quan vulgui i avançar al seu ritme. Tots els continguts del curs estan allotjats al campus virtual de Grup Asís, des del qual es completen les activitats proposades. A més, els alumnes comptaran amb l'ajuda d'un tutor especialitzat que els guiarà i resoldrà els dubtes sobre el funcionament del campus.

El preu d'aquest curs d'autoaprenentatge és de 39 euros. El COVB finançarà l'import de la matrícula dels primers 225 col·legiats que s'apuntin. Per beneficiar-se d'aquesta opció, les persones interessades han d'enviar un correu electrònic a la següent adreça depformacio@covb.cat i sol·licitar la beca.

Una vegada rebuda la confirmació del COVB, podran inscriure's en el curs a través del següent enllaç, marcant la casella “Formalitzar inscripció amb beca”:

- Programa

- Inscripcions