Inscripcions obertes per a la IX Cursa Intercol·legial, amb la col·laboració del COVB


12 de Febrer de 2018

La IX Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018, “La Intercol”, tindrà lloc a la zona de la Mar Bella de Barcelona, el proper 14 d’abril, amb l’organització i la col·laboració de diferents col·legis i associacions de professionals de Catalunya.

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) participa un any més per fer possible la Cursa Intercol·legial, una cursa que a més de fomentar la pràctica de l’esport entre els professionals del nostre país, té com a finalitat divulgar i reforçar els beneficis i la funció social dels col·legis i associacions professionals davant la societat, el món empresarial, les administracions i l’opinió pública.

La IX Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018, s’adreça a col·legiats i associats dels respectius col·lectius professionals organitzadors, i està oberta també a la participació de familiars i amics dels corredors.

Característiques de la cursa

La cursa tindrà lloc a la zona de la Mar Bella de Barcelona, amb el punt d’arribada i sortida situat al moll de Mestral del Port Olímpic, el dissabte 14 d’abril, a les 9 hores. La cursa recorrerà un circuit de 10 km, per a les categories junior, sènior i veterana; i 5 km, per a la cursa infantil. El recorregut consta de dues voltes a un circuit de 5 km i una volta en el cas de la cursa infantil.

El preu de la inscripció és de 10 euros (2 euros, amb xip de lloguer) per a les categories adultes.  La inscripció és gratuïta per la categoria infantil (2 euros, amb xip de lloguer).

Per a més informació i inscripcions: http://laintercol.cat