Inscripcions obertes a les XIX Jornades de Porcí de la UAB i la AVPC tindran lloc a la Facultat de Veterinària a finals de gener


22 de Novembre de 2017

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el Centre de Recerca en Sanitat Animal (Cresa), i l’Associació de Veterinaris de Porcí de Catalunya (AVPC) organitzen les XIX Jornades de Porcí a la Facultat de Veterinària de la UAB els dies 25, 26 i 27 de gener de 2018.

El 25 de gener hi ha previstos quatre tallers, dedicats al control econòmic de les malalties, la higienització d'aigües, la ventilació i el control de l'ambient en granja, i la interpretació de resultats de laboratori. El 26 de gener es parlarà de com afrontar la reducció d’antibiòtics i les resistències als antimicrobians, amb experiències, alternatives i casos clínics. El 27 de gener està dedicat a la divulgació de treballs realitzats en la UAB i el Cresa amb utilitat pràctica. A més, es parlarà de les perspectives de futur en el benestar animal, els problemes de reproducció en porcí i els plans de control del PRRS als EUA. Les jornades acabaran amb el lliurament de premis al millor cas clínic.

Les jornades, adreçades a professionals, als socis de l’AVPC i als estudiants de veterinària, permeten una inscripció conjunta als tallers y les conferències, així com assistir només a les jornades o als tallers, segons les preferències i amb diferents preus.

·         Per a més informació i inscripcions: http://jornades.uab.cat/porcino/