Humor i música en directe a la festa de lliurament dels Premis Vets 2019 del COVB


04 de Juny de 2019

La humorista Elisenda Carod i The Dan Posen Trio amenitzaran l’acte de lliurament dels Premis Vets 2019 del COVB, que tindrà lloc a l’Auditori Axa de Barcelona el 14 de juny a les 19 hores. És la primera edició d’aquests guardons, que promouen la qualitat en el sector veterinari, en els àmbits de producció ramadera, clínica veterinària i seguretat alimentària.

La humorista Elisenda Carod presentarà la gala de lliurament de la primera edició dels Premis Vets 2019 del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB), els guardons que reconeixeran persones, institucions i empreses que promoguin la qualitat en el sector veterinari.

Després de la presentació de Carod, serà el torn de la música, amb la banda de jazz The Donen Posen Trio, el preàmbul del lliurament de premis per part de les autoritats, en tres categories: producció ramadera, clínica veterinària i seguretat alimentària. Un cop acabi l’acte, s’oferirà un aperitiu.

La festa dels Premis Vets 2019 se celebrarà el divendres 14 de juny, a les 19 hores, a l’Auditori Axa de Barcelona (avinguda Diagonal, 547, 08029 Barcelona). Reunirà els veterinaris i les veterinàries de la demarcació de Barcelona i membres del Col·legi i de l’Administració, així com representants d’altres agents del sector. L’assistència és gratuïta, però cal reservar l’entrada.

 

Programa

Aconsegueix la teva entrada