Es posposa el lliurament del Premi COVB i es torna a obrir la presentació de candidatures


26 de Setembre de 2018

La Junta del Col·legi ha acordat posposar el lliurament del Premi COVB a la primavera de 2019, en una data que s’anunciarà pròximament. Al mateix temps, ha decidit reobrir el període de presentació de candidatures, i mantenir les que ja s’hi han presentat.

Des de la Junta del COVB es vol que aquests premis siguin un reconeixement de la important tasca que realitzen els veterinaris en tots els àmbits. La Junta, que anima a la presentació de candidatures, està convençuda que el canvi de data ajudarà a impulsar un acte que servirà per de donar prestigi a la professió i per dignificar-la.

Aquest Premi té l'objectiu de guardonar persones, institucions i empreses que promoguin la qualitat en el sector veterinari, en els àmbits de producció, clínica o seguretat alimentària. Tots els col·legiats i col·legiades poden enviar propostes de candidatures segons les bases d’aquesta primera edició a l'adreça secretaria@suportserveis.com.

L'elecció del premi es realitzarà a través d'un jurat integrat per un màxim de sis membres designats per la Junta del COVB. El veredicte es produirà a la primavera de 2019 i el lliurament del Premi es realitzarà en un acte que es convocarà pròximament. El Premi, que constarà d'una escultura elaborada per a l'ocasió, és lliurarà a l'Auditori del Col·legi en un acte solemne que finalitzarà amb un dinar.

Bases del Premi COVB