Els veterinaris lliuren els premis del V Concurs de Fotografia ‘la meva mascota’


26 de Octubre de 2018

Una exposició itinerant, amb una selecció de les millors fotografies, s'instal·larà a les demarcacions territorials dels col·legis veterinaris en els propers mesos. El lliurament de premis del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya va tenir lloc al COVB el dimecres 24 d'octubre.

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya ha resolt el Concurs de Fotografia "la meva mascota", que ha aplegat més de 500 obres en aquesta cinquena edició del 2018. El Consell organitza aquest concurs, conjuntament amb els col·legis de veterinaris de Barcelona, ​​Girona, Lleida i Tarragona, que s’emmarca dins de les campanyes de sensibilització per a una tinença responsable dels animals de companyia.

El jurat del concurs, constituït per la Junta del Consell, amb representació dels col·legis veterinaris de les quatre demarcacions de Catalunya, ha premiat la fotografia "més bonica" de Noemí Prous, de Terrassa (el Vallès Occidental), amb l’obra “Ulls que parlen un gran idioma”; i la fotografia "més original" per a Miguel Ángel Cuevas, de Sant Pere de Ribes (el Garraf), amb l’obra “Gotes”.

El jurat també ha adjudicat dos accèssits per a cadascuna de les dues categories. Els accèssits a la fotografia "més original" han estat per a Beatriz Askanazy, de Sant Cugat del Vallès (el Valles Occidental), per l’obra “Les nines”, i per a Òscar Lopera, de Sant Sadurní d’Anoia (l’Alt Penedès), per l’obra “Descans al maleter”. Els accèssits a la fotografia "més bonica" han estat per a Gisela Palos, de Terrassa (el Vallès Occidental), per l’obra “Reflex”; i per a Carla Camps, de Sabadell (el Vallès Occidental), per l’obra “L’horitzó”.

Exposició itinerant, a Barcelona al desembre

Les fotos premiades formaran part del calendari anual que el Consell editarà per al 2019. A més, ha organitzat una exposició itinerant de les obres premiades, amb una àmplia selecció de fotos que s’instal·larà a les demarcacions dels col·legis veterinaris catalans en els pròxims mesos. A Barcelona es podrà veure del 10 de desembre al 10 de gener, a la Biblioteca Jaume Fuster.