Els col·legiats del COVB tenen descompte al Cicle de Música Clàssica del Palau de la Música


23 de Novembre de 2017

El COVB i BCN Clàssic mantenen un acord perquè els col·legiats puguin accedir als principals concerts del Cicle de Música Clàssica del Palau de la Música, a Barcelona.

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) manté un acord amb BCN Clàssics per a accedir al Cicle de Música Clàssica del Palau de la Música. Les properes funcions amb descompte són: el Concert Extraordinari amb motiu del 150 aniversari del naixement d’Enric Granados per a l’1 de desembre, i el concert del Rèquiem de Mozart per al 13 de desembre.

Concert Extraordinari

El Concert Extraordinari “Gaziel i Picarol, Dos Drames Modernistes (aniversari Granados)” [http://www.bcnclassics.cat/ca/concerts/gaziel-i-picarol-dos-drames-modernistes-aniversari-granados/16], tindrà lloc al Petit Palau, el divendres 1 de desembre de 2017, a les 20 hores. Els col·legiats del COVB tenen un 20% de descompte en la compra d’entrades soltes, per aquest concert. Per gaudir d’aquest descompte cal introduir el codi promocional en majúscules GRANADOS20, un cop posada l’entrada a la cistella.

Rèquiem de Mozart

El Rèquiem de Mozart [http://www.bcnclassics.cat/ca/concerts/requiem-de-mozart/9] tindrà lloc a la sala de concerts del Palau de la Música Catalana, el dimecres 13 de desembre de 2017, a les 20 hores. Els col·legiats del COVB tenen un 10% de descompte en la compra d’entrades soltes, per aquest concert. Per gaudir d’aquest descompte cal introduint el codi promocional en majúscules BCNENTRADA10, un cop posada l’entrada a la cistella.

La compra de les entades amb descompte es pot fer, utilitzant els codis diferents per a cada concert, a través del web www.bcnclassics.cat, del web del Palau de la Música www.palaumusica.cat o per telèfon, al 933426175.