El lliurament dels premis del concurs de fotografia ‘la meva mascota’, al COVB el 24 d’octubre


18 de Octubre de 2018

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya lliura els premis del 5è Concurs de Fotografia “la meva mascota” 2018 el proper dimecres 24 d’octubre a les 19 hores a la seu del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB). La mostra s'instal·larà a les quatre demarcacions dels col·legis veterinaris de Catalunya en els propers mesos.

El jurat del concurs, constituït per la Junta del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, amb representació dels col·legis veterinaris de les quatre demarcacions catalanes, resoldrà el premi a la fotografia "més original" i el premi a la fotografia "més bonica", amb els accèssits per a les dues modalitats del concurs.

Les fotografies premiades i una selecció de les millors obres que s’han presentat al concurs, formaran part d’una exposició que s’instal·larà amb caràcter itinerant a les demarcacions dels col·legis veterinaris de Barcelona, ​​Girona, Lleida i Tarragona, en els pròxims mesos.

Per una tinença responsable de les mascotes

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya organitza, conjuntament amb els quatre col·legis de veterinaris catalans, el Concurs de Fotografia "la meva mascota". Aquesta actuació s’emmarca dins de les campanyes de sensibilització i conscienciació de la població per a una tinença responsable dels animals de companyia.