El grup musical Lali BeGood actuarà en la celebració de la Festa del Patge del COVB el dijous 4 de gener


30 de Desembre de 2017

L’inici del 2018 es viurà al Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) amb la tradicional Festa del Patge el proper dijous 4 de gener, a la tarda. La festa, organitzada pensant amb els més petits, inclou un final de festa amb berenar i la música de Lali Begood.

Els més petits de casa poden lliurar la carta als Reis d’Orient, a través del patge reial que acudirà a la seu del COVB el proper dijous 4 de gener a partir de les 16.30 hores. Durant la festa, els més petits podran fer el lliurament de la carta per als Reis d’Orient al patge reial. Tots els nens i les nenes participants rebran un regal sorpresa en nom del Col·legi. Després, el grup de música Lali BeGood oferirà un repertori de cançons durant el concert que amenitzarà una festa que finalitzarà amb un berenar per a totes les persones assistents.

Lali BeGood, per a repensar el món

Les cançons de Lali BeGood estan plenes de ritme i bones vibracions. Les lletres d’aquesta cantant barcelonina ofereixen un missatge que convida a repensar el món, sempre d’una manera propera i amb grans dosis d’humor.

Per assistir-hi i poder organitzar l’aforament de la festa, cal confirmar l’assistència a Marta Palau, a l’adreça electrònica depformacio@covb.cat, o trucar per telèfon al 932112466, abans del 29 de desembre.