El COVB proposa, el 25 de febrer, el seminari web ‘Hipotensió en anestèsia. Per què no funcionen els fluids?’


19 de Febrer de 2020

El proper dia 25 de febrer, a les 14:30h i amb una durada de 90 minuts, 60 minuts de ponència i 30 minuts de preguntes dels participants, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) i el Grupo Asís, impartiran el webseminar titulat Hipotensió en anestèsia. Per què no funcionen els fluids?.

La hipotensió és una de les complicacions més freqüents en anestèsia. Saber diagnosticar-la i tractar-la és molt important, ja que les seves conseqüències poden ser molt greus a curt o llarg termini. Un dels tractaments més habituals és l'administració de fluids. La formació abordarà, entre d'altres aspectes, quines alternatives existeixen i si la pràctica és adequada per a tots els pacients.

L’impartirà Ignacio Sández, coordinador de el Servei d'Anestesiologia de Sinèrgia Veterinària, membre fundador i membre de la Junta Directiva de la Societat d'Anestèsia i Analgèsia Veterinària (SEAAV) i autor de diferents publicacions sobre anestèsia en revistes espanyoles, havent conduït també xerrades i comunicacions en congressos nacionals.

 

Més informació i inscripcions

Els participants que prenguin part en directe en aquest seminari obtindran un diploma d'assistència i, a més, tots els inscrits disposaran d'un enllaç on posteriorment podran veure l'enregistrament en diferit.

El cost d’inscripció és de 25 euros, però el COVB finança totalment la formació als primers 225 col·legiats que s’hi inscriguin. Aquells que desitgin apuntar-s’hi, ho han de fer a través de l'enllaç al seminari web del Grupo Asís fins completar l'aforament disponible.

 

Informació i inscripció al seminari web sobre Hipotensió en anestèsia