El COVB proposa abordar, en un seminari web, els errors freqüents en ecografia, des de la medicina interna a les imatges


17 de Octubre de 2019

Tindrà lloc el dia 22 d'octubre, l'impartirà l'especialista Pablo Gómez i constarà de 60 minuts de ponència i 30 de preguntes dels participants

El proper 22 d'octubre, a les 14: 30h, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) i el Grup Assís, proposen un nou webseminar, sota el títol Errors freqüents en ecografia, des de la medicina interna a les imatges. Té una durada prevista d'una hora i mitja, 60 minuts de ponència i 30 minuts destinats a preguntes dels participants.

Els objectius d'aquest seminari passen per explorar les àrees abdominals on es cometen els principals errors ecogràfics, plantejar diagnòstics diferencials que contemplin les troballes ecogràfics, reconèixer la utilitat de la citologia com a complement en el diagnòstic ecogràfic i, finalment, resoldre dubtes en directe amb el ponent.

L’impartirà Pablo Gómez, llicenciat per la Universidad de Zaragoza i mereixedor d'un Premi Nacional de Investigación i un Premi 3M en avenços significatius en medicina per la seva tesi doctoral. Ha dut a terme diferents estades relacionades amb l'ecografia en universitats nord-americanes i italianes, ha estat ponent en més de cent cursos i congressos nacionals i internacionals i ha publicat un llibre i més d'una vintena d'articles. Dirigeix ​​un centre diagnòstic pioner en ecografia i radiofreqüència i és professor titular a temps parcial a la Universidad de Zaragoza.

 

Informació i inscripcions

Els participants que prenguin part en directe en aquest seminari obtindran un diploma d'assistència i, a més, tots els inscrits disposaran d'un enllaç on posteriorment podran veure l'enregistrament en diferit.

El cost d’inscripció és de 25 euros. El COVB, però, finança totalment la formació als primers 225 col·legiats inscrits. Aquells que desitgin apuntar-s’hi, ho han de fer a través de l'enllaç al seminari web del Grupo Asís fins que es completi l'aforament disponible.

 

Informació i inscripció al seminari web sobre errades en ecografies