El COVB potencia el vincle i la informació directa amb els centres veterinaris


10 de Març de 2018

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) amplia el servei d’assessorament amb l’objectiu de potenciar la informació amb els centres veterinaris i facilitar les consultes i la resolució de possibles dubtes sobre normativa i serveis, així com ara l’AIAC.

L’equip que portarà a terme aquesta tasca està format pel Francesc Olives i la Ivana Jacob que, a partir del mes de març, s’incorpora a al Comitè de Clíniques del COVB.

Per una banda, el servei d’inspecció del COVB, amb el qual es pot contactar a través de l’adreça electrònica comitecliniques@covb.cat, respon les consultes en relació al reglament i a les normatives que afecten al sector veterinari. A més, realitza els controls en els centres, que s’inicien amb la inspecció prèvia al registre del centre i continuen amb comprovacions periòdiques. També, informa dels tràmits necessaris per a l’obertura de nous centres i vetlla per l’aplicació del reglament per a l’exercici de la clínica de petits animals, ja siguin consultoris, clíniques o hospitals veterinaris.

Per una altra banda, amb el reforç del servei d’informació, amb el qual es pot contactar a través del telèfon del col·legi 932112466 i l’adreça electrònica infocliniques@covb.cat, s’oferirà la informació veterinària necessària per al funcionament dels centres veterinaris; es recolliran les opinions dels centres i els professionals veterinaris; i es vehicularà informació sobre el funcionament dels serveis de l'AIAC, així com sobre les condicions per a l’obtenció del distintiu com a Centre Reconegut pel Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya.