El COVB participa en la Ciutat dels Somnis, el nou festival de la infància de Barcelona, amb tallers veterinaris


06 de Gener de 2019

La presidenta del COVB, Marta Legido, va realitzar tallers adreçats als joves i més petits de casa amb l’objectiu de mostrar la professió veterinària i conscienciar sobre una tinença responsable dels animals de companyia.

La Ciutat dels Somnis s'ha celebrat durant cinc dies al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona del 27 al 31 de desembre, amb activitats pensades per a tota la família. El format innovador del nou festival de la infància de Barcelona estimula els nens i nenes a imaginar el seu futur adult i a experimentar de forma divertida i educativa més d'un centenar d'oficis i professions, com ara, també, la veterinària.

La Ciutat dels Somnis, que ha rebut prop de 25.000 visitants en aquesta edició, ha proposat de forma continuada 120 activitats per a nens i nenes de 0 a 12 anys i els seus acompanyants, en un entorn que ha recreat gairebé una trentena d'equipaments urbans: des d'un hospital a l'Ajuntament, passant per una televisió, l'escola, el pavelló esportiu, un hotel, la plaça, el supermercat o l'aeroport, entre d'altres.

Organitzada conjuntament per Fira de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona, la Ciutat dels Somnis ha comptat amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i més de 40 entitats i empreses, entre les quals destaca el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya.