El COVB participa a la conferència estatal dedicada a ‘La veterinària i el benestar animal’


27 de Setembre de 2017

La conferència, oberta a la participació dels professionals i estudiants de veterinària, així com a tot el sector relacionat amb el benestar animal, tindrà lloc a Ciudad Real (Castella la Manxa) els dies 3 i 4 de novembre.

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) participarà a la conferència dedicada a “La veterinària i benestar animal”, que tindrà lloc a Ciudad Real, els dies 3 i 4 de novembre. La conferència, dedicada als àmbits del  benestar animal, la protecció animal, el maltractament animal i la professió veterinària, està organitzada pel Consell General de Col·legis Veterinaris d'Espanya i l'Il·lustre Col·legi Oficial de Veterinaris de Ciudad Real.

En les diferents sessions previstes a la conferència d’àmbit estatal, s’exposaran les experiències dels col·legis veterinaris de Barcelona, Cadis, Ciudad Real, Madrid​​ i Saragossa. En concret, el COVB participarà en la presentació i la moderació de la sessió dedicada a “El benestar animal i l'exercici professional veterinari: els sectors de producció”, que anirà a càrrec del president del COVB, Josep A. Gómez; que també participarà a la sessió dedicada a “Les actuacions dels col·legis professionals de veterinaris per a la divulgació del benestar animal”.

D’interès per a professionals i estudiants veterinaris

La conferència, que s’adreça a veterinaris, estudiants de veterinària i altres professionals directament relacionats amb el benestar animal, està pensada per a totes aquelles persones que en la seva activitat necessiten incorporar els conceptes i la metodologia del benestar animal, així com per abordar el maltractament animal, la quantificació del dany sofert i el dictamen veterinari.

El comitè organitzador de la conferència compta, a més dels col·legis de veterinaris participants de Barcelona, Cadis, Ciudad Real, Madrid i Saragossa, el Consell General de Col·legis Veterinaris d'Espanya, i el Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient.

Per a més informació i inscripcions:

·         Programa de la conferència.

·         Formulari d'inscripció.