El COVB ofereix un Webseminar sobre els problemes d'agressivitat del gat cap a membres de la família


10 de Març de 2018

Amb el títol "Problemes d'agressivitat del gat cap a membres de la família", el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) ofereix un Webseminar a través de la plataforma Asís Formació el proper 14 de març a les 14.30 hores. Aquest curs en línia s'oferirà gratuïtament a les 225 persones col·legiades del COVB que s'inscriguin amb antelació, abans del 13 de març.

Aquest Webseminar se centra en els problemes d'agressivitat felina que afecten les persones del nucli familiar, un dels motius de consulta veterinària més freqüents en l'espècie felina. Els objectius de la sessió són: conèixer els principals factors de risc que s'associen a l'agressivitat felina cap a les persones del nucli familiar; familiaritzar-se amb els principals problemes d'agressivitat del gat que afecten els membres de la família; i discutir les estratègies de tractament per als problemes més comuns.

La durada d'aquest curs en línia a través d’Asís Formació serà de 90 minuts aproximadament (60 minuts de xerrada i 30 minuts per contestar preguntes dels assistents). La sessió comptarà (a més del ponent) amb un presentador i un moderador que donaran suport tècnic.

La ponent de la sessió és Marta Amat, doctora i llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), diplomada pel ECAWBM (European College of Animal Welfare and Behavioural Medicine), veterinària del Servei d'Etologia de l'Hospital Clínic de la UAB des de 2001. Responsable del Servei d'Etologia des de gener de 2009 i del CAWEC (Companion Animal Welfare Education Centre) des 2016.

Per a més informació i inscripcions:

http://formacion.grupoasis.com/curso/984-problemas-de-agresividad-del-gato-hacia-miembros-de-la-familia/