El COVB ofereix un webseminar dedicat a la úlcera còrnia en el gos, gratuït per als col·legiats


21 de Setembre de 2017

Amb títol “Què he de i què no he de fer davant d'una úlcera corneal en el gos?”, El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) ofereix un seminari a través del web d’Asís Formació el proper 3 d’octubre, a les 14.30 hores. El curs s'oferirà gratuïtament als 225 primers col·legiats inscrits, amb l'únic requisit de registrar-se amb antelació per poder participar-hi.

La sessió comptarà amb un ponent especialitzat, un presentador i un moderador que donaran suport tècnic a totes les persones participants. La durada del seminari web serà d’uns 90 minuts: 60 minuts per a l’exposició de continguts i 30 minuts per donar resposta a les preguntes dels participants. Totes les persones inscrites podran fer preguntes al llarg del seminari, les quals es respondran durant l'última part de la sessió.

Un cop finalitzada la sessió, els participants tindran accés a l'enregistrament del seminari en vídeo, el qual estarà disponible a la xarxa en diferit durant un mes. El seminari web anirà a càrrec de la doctora Marta Leiva, llicenciada en Veterinària per la UAB, i que compta amb un extens currículum professional en els àmbits d’Oftalmologia, Medicina i Cirurgia Animal.

Les lesions corneals ulceratives en els gossos

Un percentatge important de gossos solen ser atesos per lesions corneals ulceratives de més o menys gravetat. En molts d'aquests casos, l'evolució depèn directament d’un correcte diagnòstic, classificació i tractament posterior. El seminari web proporcionarà eines per facilitar el reconeixement i la classificació de les úlceres corneals, a més de la introducció dels últims avenços terapèutics mèdics i quirúrgics en malaltia corneal ulcerativa en el gos.

En definitiva, els objectius d’aquest curs en línia són: saber classificar les diferents úlceres que es poden trobar en els gossos, conèixer els últims avenços terapèutics mèdics i quirúrgics, i intercanviar dubtes amb un expert del tema. Les inscripcions gratuïtes estan obertes per als col·legiats del COVB fins al 2 d’octubre o fins a esgotar les 225 places reservades.

·         Per a inscriure’s al curs i obtenir més informació.