El COVB ofereix un seminari web sobre el monitor d’ECG al quiròfan, gratuït per als col·legiats


07 de Desembre de 2017

Amb títol “El monitor d’ECG al quiròfan”, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) ofereix un seminari web d’Asís Formación el proper 14 de desembre, a les 14.30 hores. Aquest curs en línia s'ofereix gratuïtament als 225 primers col·legiats que s’inscriguin.

Aquest seminari web dedicat al monitor d'electrocardiografia al quiròfan anirà a càrrec d’Enrique Ynaraja, doctor en Veterinària per la UCM, especialista acreditat AVEPA en cardiologia de petits animals i en medicina interna de petits animals. Actualment, veterinari de CardioVet, del Servei de diagnòstic d’electrocardiografia a distància per a animals de companyia, a més de desenvolupar la tasca clínica als Serveis Veterinaris Albeytar, a la Vall d'Uixó (la Plana Baixa).

El monitor d'electrocardiografia al quiròfan

En aquest seminari web es podran comprovar els avantatges de disposar d'un monitor d'ECG durant l'anestèsia i la cirurgia, com connectar i revisar-lo, la identificació de problemes relacionats amb hipòxia i amb inestabilitat anestèsica. També s’identificaran les arítmies més freqüents que poden aparèixer durant la cirurgia, així com quines són una urgència i quines tenen menys conseqüències hemodinàmiques, a més dels tractaments immediats que cal conèixer i aplicar quan siguin necessaris.

La durada del seminari web és de 90 minuts: 60 minuts per a l’exposició de continguts i 30 minuts per donar resposta a les preguntes plantejades pels participants. La sessió comptarà amb un ponent especialitzat, un presentador i un moderador que donaran suport tècnic a totes les persones participants. Un cop finalitzada la sessió, els participants tindran accés a l'enregistrament del seminari en vídeo, el qual estarà disponible a la xarxa en diferit durant un mes.

·         Inscripcions i més informació del seminari web