El COVB ofereix un curs en línia sobre arítmies d'inscripció gratuïta per als col·legiats


10 de Març de 2018

Amb el títol "Hi havia una vegada... una arítmia", el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) ofereix, amb la col·laboració de Grup Asís Formació, un curs en línia d'una durada de 12 hores, que s'impartirà del 20 de març al 24 d'abril.

El curs, que s'impartirà des de la plataforma d'Asís Formació, abordarà els continguts organitzats en sis mòduls: els principis generals d'electrocardiografia i fisiologia; els principis bàsics sobre les arítmies; les bradicàrdies; les taquiarítmies supraventriculares; les taquicàrdies ventriculars; i un mòdul final d'autoavaluació i material complementari. Tot això de forma pràctica, amena i interactiva, amb exemples, exercicis i fòrums de discussió per a resoldre els dubtes que puguin haver quedat.

Aquest curs està organitzat i dirigit per Joaquín Bernal, llicenciat en Veterinària per la Universitat Complutense de Madrid, ha realitzat diversos internats intensius d'especialització en cardiologia en l'Animal Medical Center de Nova York; amb la participació de Laura Gonzalo, diplomada com auxiliar de clínica veterinària i Auxiliar Tècnic Veterinari, actualment treballa com a responsable de l'àrea de Màrqueting i publicacions en Cardiovet.

El curs sobre arítmies té 12 hores de durada, amb data d'inici el 20 de març i data de finalització el 24 d'abril, i un cost de 89 euros. El curs proporciona tota la flexibilitat horària mentre s’imparteix (pots connectar quan vulguis) però per aprovar-lo i obtenir un diploma hi ha una data límit.

Inscripció gratuïta per a les 225 primeres sol·licituds

El COVB facilita la inscripció gratuïta per als 225 primers col·legiats. Per inscriure’t al curs has de posar-te en contacte amb el Departament de Formació del COVB per sol·licitar un número de BECA i gaudir així del curs gratuït (depformacio@covb.cat, tel.: 932112466, ext.3). Un cop disposi de la BECA el col·legiat ha de finalitzar el procés d'inscripció del curs.

Programa del curs:

http://formacion.grupoasis.com/curso/953-erase-una-vez-una-arritmia/

Descarrega del dossier del curs:

https://drive.google.com/file/d/1KiRxi7loSWWB72VNvR5Bgz0eCRDUBN8i/view