El COVB ofereix als col·legiats un nou mòdul formatiu gratuït per ajudar-los a ampliar els seus coneixements i capacitats en la recerca activa de feina


13 de Gener de 2020

En la primera edició, que arrencarà el 3 de febrer, es prioritzarà la inscripció dels col·legiats en situació d’atur que estiguin donats d’alta a la Borsa de Treball

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB), sensible a les necessitats dels col·legiats i col·legiades i a les característiques del mercat laboral actual, vol potenciar tant la tasca del Departament de Formació com la Borsa de Treball, consolidant-la com una eina cada dia més útil per a la recerca de feina.

Per això, a partir del proper mes de febrer s’impartirà el mòdul Formació per a la recerca activa de feina, amb set càpsules formatives presencials a la seu del Col·legi, que es reforçaran posteriorment amb un seguiment virtual, via la nova eina Moodle de l’àrea de Formació, un nou recurs implementat per l’empresa de formació que col·labora amb el COVB. Amb aquesta iniciativa es vol dotar els professionals, d’una manera senzilla i interactiva, de noves capacitats en aquest àmbit.

Les càpsules, d’una hora de durada, tractaran temes de molta utilitat, com La carta de presentació i el currículum, uns aparadors sempre de moda (3 de febrer); Linkedin, virtualment em sé vendre? (12 de febrer); Fonts de cerca de feina: clàssiques i amb valor afegit (24 de febrer); L’entrevista de feina. Les meves qualitats destaquen o resten ocultes? (4 de març); La dinàmica de grups com a part del procés de selecció, saps que és una oportunitat? (16 de març); Autoanàlisi positiu, el meu perfil i l’elevator pitch (25 de març); i Fem xarxa, el networking com a oportunitat de confiança (20 d’abril). Totes les sessions es duran a terme entre les 14:30 i les 15:30h.

El mòdul estarà limitat a 30 participants per prioritzar l’eficàcia i el seguiment personalitzat als assistents. Anirà a càrrec a càrrec de Clara Vergés, psicòloga i coach amb experiència com a formadora i assessora d’empreses privades, administració pública i tercer sector, en temàtiques de desenvolupament personal i tècniques de gestió d’equips.

La inscripció és gratuïta i aquesta primera edició s’adreça prioritàriament als col·legiats i col·legiades que estiguin donats d’alta a la Borsa de Treball del COVB i que acreditin trobar-se en situació d’atur. En posteriors edicions, la voluntat és obrir les inscripcions a tots els inscrits a la Borsa de Treball, independentment de la seva situació laboral.

Els interessats a obtenir més informació o a inscriure-s’hi, poden contactar amb el Departament de Formació del Col·legi, al correu electrònic depformacio@covb.cat o al telèfon 93 211 24 66, extensió 3.