El COVB convoca una sessió informativa sobre el nou Reglament General de la Protecció de Dades


21 de Juny de 2018

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) ha organitzat una sessió de informativa dedicada al nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD). La sessió, que tindrà lloc a la seu col·legial el proper dimarts 26 de juny, a les 21 hores, anirà a càrrec de Lant Advocats.

Totes les empreses que mantenen dades personals de ciutadans europeus estan afectades per la nova normativa, sense importar-ne la mida o àmbit d’actuació. Per a facilitar l’adaptació dels col·legiats i centres veterinaris, el COVB ha establert un acord amb Lant Advocats, que han desenvolupat una aplicació específica per atendre les necessitats i els riscos dels veterinaris que permet realitzar el canvi al nou Reglament, dins d’una oferta que també inclou una assegurança de protecció de dades.

Amb l'aplicació del GDPR cal revisar el tractament de la informació personal tant de clients com de treballadors, per protegir i garantir els drets dels usuaris i augmentar la transparència. El reglament exigeix ​​que es realitzin canvis tecnològics, legals i de gestió. De no fer l’adaptació al nou Reglament, la legislació preveu multes de fins a 20 milions d'euros o l'equivalent al 4% del volum de negoci de l'exercici financer de l'any anterior per a les empreses.

Per assistir a la sessió informativa cal confirmar l’assistència al COVB, per correu electrònic a depformacio@covb.cat o per telèfon, al 932112466, ext. 3.

Més informació:

· Document informatiu Lant Advocats