El COVB convoca una reunió als agents implicats en l’elaboració d’un conveni col·lectiu


08 de Juliol de 2017

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB), malgrat que no té competències en aquest àmbit, ha convocat una reunió amb l’objectiu de promoure el diàleg i la negociació per afrontar la demanda històrica de disposar d’un conveni col·lectiu per a la professió veterinària.

El COVB ha emplaçat als representants de la Plataforma per una Veterinària Digna i al president de l’Associació Empresarial de Veterinaris del Sector de la Clínica d’Animals de Companyia, petits i/o Exòtics de Barcelona (AEVB) a la reunió que tindrà lloc a la seu col·legial durant el mes de juliol. Una reunió que es convoca per exposar la situació actual per a l’accés a la professió veterinària, així com la millora de les condicions laborals dels professionals veterinaris del sector de la clínica d’animals de companyia.

Espai de trobada i de consens

El COVB té, entre altres objectius, garantir el desenvolupament professional dels seus col·legiats i atendre les necessitats que plantegen els professionals de la veterinària, com ho és l’accés a un lloc de treball digne. Aquest ha estat en els darrers anys un dels principals reptes del Col·legi, sabent les limitacions pròpies de l’òrgan col·legial.

Malgrat que el COVB no té competències per abordar l’elaboració d’un conveni col·lectiu, ofereix la seva mediació i espai de trobada als diferents agents implicats en la millora de les condicions laborals dels col·legiats.