El COVB col·labora amb el PorciForum que tindrà lloc al Palau de Congressos La Llotja de Lleida el 28 de febrer i l’1 de març


29 de Gener de 2019

PorciForum torna a Lleida per reunir els professionals del sector porcí amb un excel·lent programa tècnic i ponents de primer nivell. Les inscripcions estan obertes amb un 25% de descompte, només fins al final del mes de gener.

El porcí és sens dubte un dels principals sectors econòmics a Catalunya i PorciForum ha esdevingut un destacat punt de trobada per a totes les baules de la cadena productiva i comercial del sector. El Palau de Congressos La Llotja, a la ciutat de Lleida, acollirà la quarta edició del PorciForum 2019, el certamen que reunirà, una vegada més, a tot el sector porcí del país.

PorciForum és un esdeveniment de networking clau per a gerents i directors d'integració, veterinaris, tècnics i productors i un lloc on abordar una àmplia varietat de temes relacionats amb la patologia, la vigilància sanitària, la immunologia i genètica, el maneig i instal·lacions, així com els costos de producció.

Especial atenció a la Pesta Porcina Africana

En aquesta nova edició es tornaran a abordar temes de màxim interès per al sector porcí, amb especial atenció a la situació de la Pesta Porcina Africana, i amb l'assistència de ponents nacionals i internacionals de màxim nivell.

Per assistir a aquesta nova edició de PorciForum, i només fins a final de mes de gener, hi ha un descompte del 25%. Amb aquesta promoció, s’ofereix l'oportunitat d'accedir a l'esdeveniment els dies 28 de febrer i 1 de març per un preu més reduït, tot i que dona accés a tota la programació.

Per a més informació sobre el programa i inscripcions:

https://porciforum.org/2019/