El Consell ofereix accés a Documentavet i VetTV, amb un ampli catàleg de continguts formatius per a la professió veterinària


10 de Març de 2018

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya posa a disposició de tots els col·legiats i col·legiades del COVB els serveis de Documentavet I VetTV, una important base de dades documental per a la informació i la formació veterinària.

Aquest nou servei, proveït pel grup Asís, es troba actiu a l'àrea privada del web del Consell, al qual s'hi pot accedir amb el nom d'usuari i contrasenya de col·legiats i col·legiades. A més, per facilitar-ne l'accés i l'ús, aquest servei també s'activarà a l’àrea privada del web del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB).

Entre la documentació disponible, Documentavet permet accedir a referències formatives permanents, però, també, a nous continguts que es donen d'alta mensualment. L'ampli catàleg actual de continguts multiformat inclou:

·         Llibres, amb més de 80 títols de l'editorial Servet, la qual s'amplia amb deu nous títols cada any.

·         Revistes,  amb tots els exemplars editats de Albéitar i Argos dels últims cinc anys i en endavant, perquè els seus articles es trobin en les cerques. Aquest any s'incorporaran les revistes Suis, Canisetfelis i Equinus.

·         Webseminars, amb 17 enregistraments disponibles dels seminaris en línia impartits als col·legis veterinaris, amb cinc noves sessions a l'any.

·         Vetpills, amb píndoles formatives d'una hora lectiva basades en continguts especialitzats i molt visuals, sobre temes veterinaris específics.

·         VetTV Premium, amb 160 classes magistrals amb experts de reconegut prestigi en diferents matèries que completen el material de videoxerrades.

Entre els serveis que ofereix Documentavet, destaca: un potent cercador per localitzar conceptes veterinaris, a més de l'aplicació de filtres a l'hora de fer cerques; l'enviament de comunicats mensuals per informar de les novetats en continguts a la base de dades; i facilitat dels requisits tècnics per a l'accés i la consulta del material des de qualsevol dispositiu.

Per a més informació: dossier de presentació de Documentavet i VetTV.