El Consell General de Col·legis Veterinaris d’Espanya organitza un seminari web sobre benestar animal


04 de Setembre de 2017

”La professió veterinària com a garant del benestar dels animals" és el tema central del seminari que es realitzarà al web del grup Asís el pròxim 19 de setembre de 14.30 a 16 hores.

El Consell General de Col·legis Veterinaris d'Espanya (Colvet), en col·laboració amb el Grup Asís, organitza un seminari web sobre benestar animal el pròxim 19 de setembre. La preocupació pel benestar dels animals ha augmentat considerablement en els últims anys. A més, cada vegada disposem de més evidències que demostren que garantir el benestar dels animals és important per assegurar la salut i el benestar de les persones.

El tema central del seminari serà "La professió veterinària com a garant del benestar dels animals", ja que és la professió veterinària la qual està cridada a liderar les accions que tenen com a objectiu millorar el benestar dels animals i divulgar tant la seva importància com els seus fonaments científics.

Xavier Manteca, professor de Ciència Animal i dels Aliments a la UAB i responsable del Servei d'Etologia de l'Hospital Clínic Veterinari de la Universitat, serà el ponent d'un seminari web que es podrà seguir tant de manera presencial com en línia.

L'objectiu del seminari és transmetre certes directrius que puguin ajudar als assistents. A més, Xavier Manteca, gràcies a la seva experiència en la investigació de problemes de comportament dels animals de companyia, així com d'estrès en animals domèstics, serà l'encarregat de resoldre qualsevol dubte al respecte.

Els col·legiats que desitgin inscriure, ho hauran de fer a través d'aquest enllaç fins al dilluns 18 de setembre o fins que es completi l'aforament disponible de manera gratuïta:

 

http://formacion.grupoasis.com/curso/922-la-profesion-veterinaria-como-garante-del-bienestar/#!/inscripcion