El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya resol el IV Concurs de Fotografia 2017


19 de Octubre de 2017

El lliurament de premis tindrà lloc al Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB), on s’exposaran les obres premiades. Després, l’exposició s’instal·larà a la resta de demarcacions dels col·legis veterinaris de Catalunya.

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC) ha resolt la quarta edició del IV Concurs de Fotografia “la meva mascota” 2017. El lliurament de premis, que tindrà lloc al COVB el proper 25 d’octubre, a les 19.30 hores, inicia una exposició itinerant que s’instal·larà a les quatre demarcacions dels col·legis veterinaris de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

El jurat, constituït per la Junta del Consell, amb representació dels col·legis veterinaris de les quatre demarcacions de Catalunya, ha resolt el premi a la fotografia “més original” per a Xavi Planas i el premi a la fotografia “més bonica” per a Natàlia Lamiel. El jurat del Concurs de Fotografia “la meva mascota” també ha decidit adjudicar accèssits per a les dues categories: Joan Brull i Gemma Soldevila, amb accèssits a la fotografia “més bonica”, Adrià Camats i Montserrat Dolz, amb accèssit a la fotografia “més original”.

L’exposició del IV Concurs de Fotografia “la meva mascota” 2017 al COVB estarà oberta al públic del 25 d’octubre al 26 de novembre, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 19 hores.