El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya convoca el setè concurs de fotografia ‘La Meva Mascota’


30 de Abril de 2020

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, amb la participació dels Col·legis Oficials de Veterinaris de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, organitza la 7a edició del Concurs de Fotografia ‘La Meva Mascota’.

El tema únic del concurs de fotografia són els animals de companyia i està obert a tothom a partir de 16 anys. Les imatges rebudes competiran en les dues categories existents: la Foto més Original i la Foto més Bonica. Cada participant només podrà presentar una fotografia, que optarà a qualsevol de les dues categories.

A més, aquest any s’incrementa el valor econòmic dels premis: el primer premi està remunerat en 1.000 euros en les dues categories i l’accèssit, si n’hi ha, està valorat en 500 euros.

 

Com participar?

Les fotografies s’han d’enviar en format digital a través d’aquest  FORMULARI web. Cal presentar-les en format JPEG i a una resolució mínima de 5 megapíxels, equivalent a 1920 x 2824 píxels. I poden ser en color o en blanc i negre. El termini de presentació de les imatges és de l’1 de maig al 30 de juny de 2020.

 

Les bases del concurs es poden descarregar AQUÍ.