El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya convoca el 5è Concurs de Fotografia ‘La meva mascota’


26 de Abril de 2018

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya convoca la cinquena edició del Concurs de Fotografia "La meva mascota", obert a la partició de qualsevol persona interessada i amb premis per a les fotos "més original" i "més bonica".

La participació en el concurs “La meva mascota” està regulada per les bases que ha publicat el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, les quals trobareu al final d’aquesta informació i també s’han distribuït entre els centres veterinaris per tal de fer-ne difusió. Per participar-hi només cal seguir les instruccions de les bases i enviar els originals abans del 15 de juny de 2018.

Els membres del jurat es reuniran durant la segona quinzena del mes de juny per deliberar i escollir les fotografies finalistes d’entre totes les participants. El concurs està dotat amb els següents premis: 600 euros, respectivament per a la fotografia “més original” i per a la fotografia “més bonica”; i 300 euros, per a l’adjudicació d’accèssits, si n’hi hagués.

Exposició itinerant de les millors fotografies

Com en anteriors edicions, el Consell podrà realitzar una exposició oberta al públic amb una mostra de les millors fotografies presentades al concurs (seleccionades pels membres del jurat) a les demarcacions veterinàries de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Més informació i bases del concurs: http://veterinaris.cat/