El Congrés Mundial de Veterinària, a Barcelona del 5 al 8 de maig


02 de Febrer de 2018

El Congrés Mundial de Veterinària (World Veterinary Association Congress- WVAC) es celebra del 5 al 8 de maig al Centre de Convencions Internacional de Barcelona. Les inscripcions estan obertes per a tots els professionals veterinaris i col·legiats del COVB.

Aquest Congrés de l'Associació Veterinària Mundial ofereix una oportunitat única als veterinaris de totes les branques de la professió a nivell mundial per reunir-se i explorar els desafiaments a què s'enfronta la salut i el benestar dels animals, tractar de trobar solucions als reptes que té plantejats la professió i demostrar el valor de la veterinària per al bé públic en un món canviant.

Organitzat per l'Associació Mundial de Veterinaris, reconeguda com a portaveu global de la medicina veterinària mundial, té com a missió assegurar i promoure la salut i el benestar dels animals i la salut pública a tot el món, mitjançant el desenvolupament i l'avanç de la medicina, la professió i els serveis veterinaris públics i privats.

Interactuar amb el sector veterinari

El WVAC 2018 és una excel·lent ocasió per interactuar amb un ampli i selecte grup de professionals veterinaris, científics, infermers, tecnòlegs i altres professionals de la salut interessats en la medicina veterinària, procedents de tot el món. Participar al Congrés permet posicionar la seva empresa com a líder i ser reconeguda per aquests especialistes, així com estar en contacte amb els milers d'assistents que hi acudiran a la cita mundial de la veterinària.

Per facilitar-ne la participació, el Congrés Mundial de Veterinària s'organitza en diversos àmbits:

·         Temàtica acadèmica, per abordar els avenços en tecnologia, "big data", l'estat de la investigació AMR, l'educació veterinària, la medicina comparada, la medicina basada en l'evidència i la investigació basada en la pràctica.

·         Temàtica de salut pública veterinària, per abordar la gestió dels desastres naturals, la Global One Health Summit (amb la participació de l'OIE, l'OMS i la FAO), la zoonosi emergent, els temes de la professió veterinària, la relació entre humans i animals.

·         Temàtica de pràctica clínica, per atendre les diferents especialitats dels animals de companyia (medicina felina, dermatologia, medicina interna, síndromes comuns, imatge, cirurgia ortopèdica, cirurgia de teixits tous, etc.), els animals per a alimentació (grans i petits remugants i necessitats de proteïnes, etc.) i altres temes (comportament, mascotes exòtiques, equins, etc.).

El 24 de març és la data límit d'inscripció. Per a les persones que ho necessitin, l'allotjament també es pot reservar durant el procés d'inscripció. La Secretaria del Congrés (Serveis de conferències internacionals) és l'agència encarregada de la logística d'allotjaments en el congrés WVAC 2018.

Per a més informació i inscripcions: http://wvac2018.org.