El Congrés de l’AVEEC dedicat al cavall geriàtric, tindrà lloc a Lleida els dies 28 i 29 d’octubre


14 de Octubre de 2016

L’Associació de Veterinaris Especialistes en  Èquids de Catalunya convoca el 8è Congrés de l’AVEEC dedicat al cavall geriàtric a Lleida els propers dies 28 i 29 d’octubre. El congrés, que compta amb el suport del Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida i el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, es desenvoluparà a la Sala d’Actes del Centre Ibercaja de la capital del Segrià.

Endocrinologia i cardiologia, problemes respiratoris, oftalmologia, neurologia, aparell digestiu i pèrdua de pes, medicina preventiva, odontologia, són alguns dels temes que, relacionats amb la geriatria equina, abordarà el congrés. Entre els ponents d’aquesta edició, destaquen: Fernando Malalana, especialista en Medicina Interna Equina i professor de la Universitat de Liverpool (Regne Unit); Matilde Duch, llicenciada en Veterinària per la UAB, i certificat avançat de l’IAED (International Association of Equine Dentistry); i Margarita Navarro, llicenciada en Veterinària, doctora en Medicina i Cirurgia Animal, especialitzada en Nutrició i Dietètica Equina.

Per fer la inscripció al Congrés de l’EVEEC, cal omplir el formulari del següent enllaç, fer l'ingrés i enviar comprovant de pagament per avançat. Per a més informació cal consultar el tríptic adjunt o contactar amb l’associació a a través de l’adreça electrònica: aveec.info@gmail.com.

Accés al formulari d’inscripcions.