El 3 de gener, a la seu del COVB, lliurament de premis del concurs AnimalArt amb celebració familiar i presència d’un Patge Reial


21 de Desembre de 2019

El proper 3 de gener, la seu del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) serà escenari del lliurament de premis als millors treballs presentats al concurs artístic AnimalArt 2019 i d’una celebració familiar per preparar l’arribada dels Reis d’Orient.

A partir de les 16h es lliuraran els guardons als guanyadors de la convocatòria AnimalArt 2019 i, a partir de les 16:30h, un Patge Reial rebrà els infants de les famílies que ho desitgin i recollirà les seves cartes. A continuació, a les 17h hi haurà una actuació musical a càrrec del grup Lali Be Good i un berenar, a partir de les 18h, per a tots els assistents.

Per garantir la bona organització de l’acte, us preguem confirmar assistència, abans del 2 de gener, contactant amb el Departament de Formació a depformacio@covb.cat o al telèfon al 93 211 24 66, extensió 3.

 

Convocatòria AnimalArt 2019

El COVB ha convocat una nova edició del concurs de dibuix i fotografia AnimalArt, per creacions relacionades amb els animals i la professió veterinària. Hi poden participar col·legiats, familiars i clients dels serveis professionals veterinaris de la demarcació de Barcelona.

Els treballs es poden presentar fins al 31 de desembre a la seu del Col·legi (de dilluns a divendres, de 9 a 19 hores) o per correu postal (Av. República Argentina, 21-25, 08023 Barcelona). Per a més informació, es pot contactar igualment amb el Departament de Formació.

Les bases es poden descarregar a continuació: