El 1r Congrés de Medicina Veterinària Lliure tindrà lloc a la UAB els dies 7 i 8 d’octubre


03 de Octubre de 2017

La plataforma Veterinària Digna, amb la col·laboració de l’Assemblea de Veterinària i CTA de la UAB, organitza el 1r Congrés de Medicina Veterinària Lliure. El congrés, obert a la participació d’estudiants i professionals de la veterinària, tindrà lloc a la Facultat de Veterinària de la UAB el cap de setmana del 7 i 8 d’octubre.

Segons l’organització: “aquest és un congrés en què el més important és confluir, formar-nos junts per a batalles del dia a dia i en que no tenen cabuda pressions d'empreses ni patrocinadors”, en la presentació del “primer congrés de veterinaris per a veterinaris”.

El dissabte 7 d’octubre s’abordaran els temes de l’aproximació diagnòstica a l’ull vermell, l’IBD versus limfoma en gat, com millorar els protocols d’actuació en la cirurgia bàsica del dia a dia, etologia per al benestar del gat. A més, al matí també hi ha una sessió destinada a parlar de la importància d’estar organitzat.

El diumenge 8 d’octubre, s’abordaran els temes de les coixeses, la fisioteràpia veterinària, la rehabilitació, la cardiologia bàsica, la veterinària de refugi. Per participar-hi cal fer un pagament de 30 euros (veterinaris en actiu) o 20 euros (estudiants) i fer la inscripció mitjançant l’adreça electrònica: veterinariadigna@gmail.com.

 

Clica per ampliar