Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació organitza un curs sobre l’eradicació de la tuberculosi bovina


12 de Febrer de 2018

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha organitzat un curs d’actualització per als veterinaris habilitats d’explotacions bovines de reproducció i d’engreix. El curs, que s’emmarca dins dels programes europeus d’eradicació de la tuberculosi bovina, tindrà lloc als Serveis Territorials del DARP a la Catalunya Central, en dues edicions els dies 27 de febrer i 7 de març.

D’acord amb el Programa Estatal “Eradicació de la Tuberculosi Bovina”, aprovat per la UE, els professionals veterinaris que intervenen en l’execució de les proves de camp de diagnòstic de la tuberculosi bovina han de superar cursos de formació en els aspectes teòrics, pràctics i de base legal sobre el diagnòstic de la tuberculosi bovina, així com els cursos d’actualització corresponents.

El Servei de Prevenció en Salut Animal del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya organitza un curs per als veterinaris habilitats d’explotacions bovines de reproducció i d’engreix. Tal com especifica la normativa, és obligatori haver superat la formació establerta pel Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient per al manteniment de l’habilitació cada tres anys.

El curs organitzat pel DARP es realitzarà presencialment als Serveis Territorials del DARP a la Catalunya Central (Recinte Firal el Sucre, carrer de la Llotja, s/n, Vic). Per a la facilitació de l’assistència al curs s’hi han programat dues edicions del curs per als propers dies 27 de febrer  i 7 de març. El curs té una durada de 8 hores (de 9 a 18 hores), i té un preu d’inscripció de 32 euros. El programa i els detalls del curs s’informaran properament. Més info en el correu salutanimal.daam@gencat.cat