Dacs Veterinària ofereix una conferència al COVB sobre les 'opcions d'ortopèdia i rehabilitació per a la insuficiència del lligament creuat'


05 de Novembre de 2018

La conferència anirà a càrrec de Miquel Palet, traumatòleg veterinari, i Javier Pérez Beneroso, veterinari rehabilitador, el proper 7 de novembre, de 14.30 a 16 hores, a la Sala d'Actes del COVB.

Els últims protocols veterinaris en traumatologia, ortopèdia i rehabilitació suggereixen nous enfocaments en algunes de les cirurgies més comuns en la traumatologia veterinària. Aquest és el cas de la insuficiència del lligament creuat. Per abordar-les, Dacs Veterinària, clínica especialitzada en fisioteràpia i rehabilitació, amb més de 15 anys d'experiència situat al carrer de Lepant de Barcelona, ​​ofereix una conferència el dimecres 7 de novembre, de 14.30 a 16 hores al COCV.

La conferència anirà a càrrec de Miquel Palet, traumatòleg veterinari, i Javier Pérez-Beneroso, veterinari rehabilitador. A partir de la patologia d'insuficiència de lligament creuat, plantejaran i debatran quina és la manera més convenient d'abordar aquest diagnòstic, tenint en compte les últimes investigacions i protocols a nivell internacional en aquest camp.

Miquel Palet, director i propietari de l'Hospital Veterinari Lauro de Granollers, llicenciat en veterinària el 1993 i diplomat en Oftalmologia Veterinària (UAB, 1997), és un expert traumatòleg amb més de 20 anys d'experiència en aquest camp. Javier Pérez-Beneroso, director i propietari de Dacs Veterinària de Barcelona, ​​llicenciat en veterinària el 1993, certificat en Oftalmologia Veterinària (UAB, 1997), CCRT pel Canine Rehabilitation Institute (USA, 2017), certificat en Rehabilitació Veterinària (FORVET, 2009) , certificat en rehabilitació veterinària (ESAVS, 2010), acumula ja una experiència de 10 anys en rehabilitació i fisioteràpia veterinària.

L'assistència a la conferència és gratuïta. Per reservar plaça només cal contactar amb el Departament de Formació del COVB, adreça electrònica depformacio@covb.cat, telèfon 932112466 (extensió 3).

Per a més informació:

• Dacs Veterinària

• Dacs Rehabilitació

• Fitxa de la conferència programada al COVB