Curs de ‘Coaching’ per gestionar conflictes i negociar millor


10 de Abril de 2019

L’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya (AVHIC) ha organitzat un curs de coaching a la seu del COVB el dimarts 7 de maig adreçat a estudiants i professionals de l’alimentació.

La gestió de la qualitat i la seguretat alimentària requereix la participació de nombrosos agents i és fonamental que hi hagi una bona relació entre ells. Per això, és important abordar els conflictes inherents al funcionament dels grups, que sovint rauen en els judicis i les creences dels qui han de prendre una decisió.

Conscients que el coneixement personal pot contribuir a posicionar-se de forma eficaç en aquests contextos, l’AVHIC ha organitzat una sessió de formació en coaching el pròxim 7 de maig, de 16.30 a 18.30 hores, a la seu del COVB.

 

Continguts

El curs està adreçat a estudiants i professionals de l’alimentació i de la qualitat i seguretat alimentària. El seu objectiu és dotar-los d’eines que els permetin avançar i assolir els resultats desitjats.

El programa se centrarà en l’anàlisi i la comprensió de les creences i els judicis que poden influir en una negociació, per tal de garantir l’èxit d’un pla o el bon funcionament d’una organització.

 

Més informació i inscripcions

Els socis i les sòcies de l’AVHIC, veterinaris col·legiats, estudiants i aturats tenen inscripció gratuïta (10 euros per al públic en general). L’assistència inclou el certificat acreditatiu de l’activitat.

Per a més informació, inscripcions i realitzar el pagament: www.avhic.com

 

Programa del curs de Coaching de l’AVHIC