Cost de la inscripció al Congrés Nacional d'AVEPA inclosa en la quota anual dels col·legiats associats a AVEPA


28 de Juny de 2019

L'Associació de Veterinaris Espanyols Especialistes en Petits Animals (AVEPA) inclou en la quota anual de soci la inscripció al Congrés Nacional d'AVEPA - SEVC que tindrà lloc a Sevilla, si s’associen abans del 30 de juny.

La inscripció al Congrés Nacional d'AVEPA - SEVC forma part del conjunt de serveis que l'entitat ofereix als associats, inclosos en la quota anual. Una proposta que es consolidarà per als propers congressos previstos a Barcelona el 2020 i Madrid el 2021.

Amb aquesta novetat, AVEPA, que reuneix més de 5.300 veterinaris a tot Espanya, convida els veterinaris i les veterinàries del COVB a participar de la principal cita científica i veterinària anual del sector al proper Congrés Nacional que tindrà lloc a Sevilla del 7 al 9 de novembre de 2019.

D’aquesta manera, els col·legiats i les col·legiades del COVB que s’associïn a AVEPA abans del 30 de juny podran participar sense cost d’inscripció als pròxims congressos nacionals.

 

Serveis per a la professió veterinària

AVEPA lidera amb compromís i responsabilitat l'aportació als clínics veterinaris de petits animals, i ofereix una formació científica de primer nivell necessària per seguir millorant els estàndards de la professió veterinària.

L’evolució de l'associació ha permès, entre altres, posar a disposició dels associats una formació científica bàsica i una formació en línia, així com una plataforma científica amb accés a més de 17 revistes internacionals d'especialitat, i més de 40 llibres científics de les diferents especialitats completament de lliure accés per als socis.

 

Més informació, alta i inscripcions

Associació de Veterinaris Espanyols Especialistes en Petits Animals (AVEPA)

Programa preliminar "Congrés Nacional d'AVEPA-SEVC"

Formulari d'Inscripció a AVEPA-SEVC per a socis d 'AVEPA

Formulari d'alta en AVEPA

Formulari d'Inscripció al AVEPA-SEVC per a socis d 'AVEPA