Acte de la Veterinària Catalana amb Motiu del Congrés Mundial de Veterinària a Barcelona, WVAC 2018


10 de Abril de 2018

Barcelona acull el Congrés Mundial de Veterinària - WVAC 2018 del 5 al 8 de maig. El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya vol celebrar aquesta fita amb un acte de commemoració a El Born Centre de Cultura i Memòria. Tots els veterinaris col·legiats interessats en participar-hi han de confirmar l’assistència abans del 27 d’abril.

El Congrés Mundial de Veterinària (World Veterinary Association Congress - WVAC 2018) tindrà lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona, del 5 al 8 de maig. Durant el congrés, Barcelona es mostrarà com la capital mundial de la veterinària. El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya vol celebrar aquesta fita amb un acte el dissabte 5 de maig, a les 19.30 hores a El Born Centre de Cultura i Memòria, un espai emblemàtic situat al cor de la ciutat.

Tots els veterinaris col·legiats estan convidats a un esdeveniment que vol tenir un to lúdic i que és també és una oportunitat per visualitzar la veterinària catalana en el context d'un esdeveniment internacional de la professió. L’acte, que començarà amb la recepció dels assistents que hagin confirmat amb antel·lació, inclou l’actuació del mentalista David Baró, Premi Nacional de Mentalisme i un còctel-sopar amb vistes al jaciment arqueològic de l’antic Mercat del Born.

Per assistir a l’acte, d’accés gratuït per als col·legiats, només cal comunicar-ho al Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) per telèfon, al 932112466, o a l'adreça electrònica covb@covb.cat abans del divendres 27 d'abril. Les places es reservaran per rigorós ordre d’inscripció, ja que l'aforament de l'espai on se celebra l'esdeveniment és limitat.

Per a més informació:

· Carta d’invitació del president del Consell.

· Dossier de l’acte de commemoració.