Consulta la classificació, el vídeo i la galeria de fotos de la Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018


25 de Abril de 2018

El web de la Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018, la cursa que aplega els principals col·legis professionals de Catalunya ofereix una classificació completa, així com el vídeo i les fotos de la competició atlètica disputada el passat 14 d’abril.

Una vintena de col·legis i associacions professionals de Catalunya, entre els quals està el COVB, s’han unit una vegada més a través de l’esport, per organitzar i disputar la 9a Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018. Aquesta nova edició ha comptat amb el patrocini de Banc de Sabadell i el suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’empresa Gesport.

Creada fa nou anys per fomentar les relacions socials dels professionals col·legiats a través de l’esport, la cursa es va realitzar a la zona del Port Olímpic de Barcelona el 14 d’abril, durant el matí. Una cursa que està oberta a la participació dels col·legiats, així com de familiars, amics i, fins i tot, compta amb una categoria infantil per als més petits de casa.

Tots els participants, amb la inscripció a la cursa, van aconseguir una samarreta tècnica, el cronometratge amb xip propi o bé de lloguer, avituallament i la possibilitat de guanyar diversos obsequis.

Més informació al web de Cursa Intercol·legial: http://laintercol.cat/