Conferència sobre la percepció i la realitat dels riscos de seguretat alimentària, al COVB


05 de Desembre de 2017

L’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya (AVHIC) organitza una conferència dedicada a la “Percepció i realitat dels riscos de seguretat alimentària: la influencia dels mitjans de comunicació”.

L’objectiu d’aquesta conferència és reflexionar amb els participants sobre temes relacionats amb els aliments i l’alimentació que a causa de la seva difusió en els mitjans de comunicació poden acabar generant pors, sospites o alarmes que no estan sempre justificades i que poden derivar en conductes contraproduents.

La conferència anirà a càrrec de M. Carmen Vidal Carou, catedràtica de Nutrició i Bromatologia, del Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia, del Campus de l’Alimentació, de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona. Amb aquesta nova sessió, l’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya continua amb el cicle de conferències organitzades conjuntament amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona.

La conferència tindrà lloc al Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB), el dimarts 12 de desembre, a les 18.30 hores. L’assistència és gratuïta per als socis i col·legiats amb inscripció prèvia al web www.avhic.com, però cal fer la inscripció prèvia. Després de la conferència s’oferirà un refrigeri de celebració del Nadal.