‘Coaching’ per enfocar les tensions i els conflictes en les organitzacions


06 de Juny de 2019

L’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya (AVHIC) ha organitzat un taller formatiu els pròxims 13 i 20 de juny a Barcelona, adreçat a estudiants i professionals de la seguretat alimentària i l’alimentació.

El treball dels tècnics de gestió de la qualitat i la seguretat alimentària implica la interacció entre un gran nombre de persones a les organitzacions, que sovint pot generar tensions i situacions conflictives. Conscients que el coneixement personal pot ajudar a canviar la forma en què veiem les coses i prendre un posicionament eficaç per fer front als reptes que tenim, l’AVHIC ha organitzat un taller formatiu els pròxims 13 i 20 de juny a Barcelona, a la seu del COVB.

El curs està adreçat a estudiants i professionals de l’alimentació i de la qualitat i seguretat alimentària. El seu objectiu és identificar quins són els principals problemes personals dels tècnics en el dia a dia i aprendre a tractar-los de la forma més eficient possible. El programa se centra en l’anàlisi i la comprensió de les creences i els judicis que poden generar tensions i situacions conflictives en una organització i dificulten avançar i assolir els resultats desitjats.

Aquest taller formatiu tindrà lloc al Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (Av. República Argentina, 21, 08023, Barcelona), els dijous 13 i 20 de juny, de 16.30 a 20.30 hores.

 

Per a més informació i inscripcions