Acreditacions per participar i assistir gratuïtament al Saló Bizbarcelona 2019


04 de Juny de 2019

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB), a través de la Intercol·legial, ofereix acreditacions per participar i assistir al Saló BizBarcelona 2019 que se celebra els dies 12 i 13 de juny al Recinte de Montjuïc de Fira Barcelona.

Amb el lema "Posem els negocis a treballar", Bizbarcelona 2019 convoca a totes les persones emprenedores, startups, pimes i autònoms que conformen l'ecosistema empresarial de la ciutat. En aquesta edició, des del Palau núm. 8 del recinte de Montjuïc, Bizbarcelona estructura les activitats al voltant de tres blocs temàtics (Bàsics, Creixement i Tendències) en funció dels interessos i la fase en què es trobin els projectes dels visitants.

Els col·legiats i les col·legiades del COVB poden participar al Networking Interprofessional que se celebrarà el 12 de juny, de 10 a 15 hores, adreçat exclusivament a professionals col·legiats i empreses amb l’objectiu de generar col·laboracions i negocis. Totes les persones interessades poden aconseguir una agenda personal de sis reunions, a més d’un llistat detallat dels participants i l’acreditació personal. Per participar-hi només cal reservar plaça per avançat abans del 7 de juny a la pàgina web:

http://gettingcontacts.com/ca/events/view/biz_barcelona_19

 

Conferències d’interès professional

En el mateix saló Bizbarcelona 2019, la Intercol·legial també ofereix una sèrie de conferències d’interès per als professionals veterinaris, a les quals també s’hi pot assistir gratuïtament amb acreditació prèvia a través del COVB, entre les que destaquen:

·         “Transformació digital i entorn personals”, xerrada a càrrec de Genís Roca i Milagros Pérez Oliva, organitzada per la Intercol·legial, el 13 de juny a les 12 hores a l’espai Tendències.

·         “L’èxit és la “D” de disseny. No et pot faltar!” Conferència-taula rodona del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya, el 13 de juny, a les 18 hores, a l’espai Creixement.

·         “Emprenedoria i Protecció de Dades”, conferència a càrrec de Maria Company, organitzada pel Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, el 13 de juny, a les 15 hores, a l’espai Bàsics.