COLVET i Paradores de Turismo de España acorden condicions especials per al col·lectiu veterinari


30 de Juliol de 2020

El Consejo General Colegios Veterinarios de España (COLVET) ha arribat a un acord amb Paradores de Turismo de España a través del qual s'ofereixen condicions especials per a tots els col·legiats veterinaris i els treballadors dels col·legis, així com els seus familiars acompanyants. 


Del 2 de gener al 22 de desembre de 2020 es pot gaudir d'un 15% de descompte sobre la "Tarifa Parador" en els diferents Paradores de España estipulats. L'aplicació d'aquestes condicions estarà subjecta a un número màxim per Parador i dia en règim d'allotjament i desdejuni i en habitació estàndard.

Condicions i procediment:

·         Les reserves, subjectes a disponibilitat, han de ser efectuades en la Central de Reservas de Paradores, Tel: 91 3742500 - E-mail: reservas@parador.es o directament en cada Parador (queden excloses aquelles que es realitzin via web).

·         El beneficiari haurà d'identificar-se com col·legiat en el moment de realitzar la reserva.

·         Les habitacions es mantindran garantides sense límit d'hora.

·         En cas de no presentació o cancel·lació dins de les 48 hores abans de l'arribada, l'establiment carregarà a la targeta de crèdit facilitada pel client, com a garantia en realitzar la seva reserva i en concepte d'indemnització, l'import de la primera nit d'estada.

·         El beneficiari haurà de presentar a la seva arribada al Parador un document que l'acrediti com objecte del benefici.

·         Qualsevol acompanyant que no sigui beneficiari haurà d'abonar la tarifa en vigor del Parador.

·         Forma de pagament: directament en el Parador abans de la sortida.

  

Es pot accedir a més informació AQUÍ i a les tarifes AQUÍ.