El COVB programa un seminari web sobre casos clínics en cardiorespiratori


28 de Novembre de 2019

El proper dia 12 de desembre, a les 14:30h i amb una durada de 90 minuts, 60 minuts de ponència i 30 minuts de preguntes dels participants, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) i el Grupo Asís, impartiran el webseminar titolat Casos clínics en cardiorespiratori. Resolem dubtes!.

Els objectius són ajudar els professionals a realitzar una revisió mitjançant casos clínics de la patologia cardiorespiratòria en petits animals i a descriure la llista de diagnòstics diferencials i les proves necessàries per arribar a un diagnòstic definitiu.

L’impartirà Marta Planellas, Llicenciada i Doctora Veterinària amb una àmplia experiència com professional en centres privats. És també especialista en medicina felina pel Col·legi de Veterinaris d'Austràlia i Nova Zelanda (ANZCVS). Actualment és professora associada al Departament de Medicina i Cirurgia Animal de la Facultat Veterinària de la UAB, en col·laboració amb el Servei de Medicina Interna de la Fundació Hospital Clínic Veterinari. També ha realitzat estades en centres de prestigi com l'Animal Medical Center de Nova York i l'Small Animal Teaching Hospital de Liverpool. Manté una participació activa en congressos nacionals (SVEC) i internacionals (ECVIM, ACVIM) i realitza diversos cursos per veterinaris.

 

Més informació i inscripcions

Els participants que prenguin part en directe en aquest seminari obtindran un diploma d'assistència i, a més, tots els inscrits disposaran d'un enllaç on posteriorment podran veure l'enregistrament en diferit.

El cost d’inscripció és de 25 euros, però el COVB finança totalment la formació als primers 225 col·legiats que s’hi inscriguin. Aquells que desitgin apuntar-s’hi, ho han de fer a través de l'enllaç al seminari web del Grupo Asís fins completar l'aforament disponible.

 

Informació i inscripció al seminari web sobre cardiorepsiratori