El COVB proposa el seminari web Les aus i els rèptils a la clínica generalista de mascotes


04 de Novembre de 2019

El proper 12 de novembre, a les 14:30h i amb una durada de 90 minuts ─com és habitual, 60 minuts de ponència i 30 minuts de preguntes dels participants─, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) i el Grupo Asís, proposen el webseminar que porta per títol Les aus i els rèptils a la clínica generalista de mascotes.

L’objectiu de la formació és ajudar els professionals a solucionar els dubtes del dia a dia d'una clínica generalista de gossos i gats quan, de manera més o menys ocasional, reben un rèptil o una au. S’hi abordarà com agafar la cita a recepció, quina informació cal demanar al propietari, com evitar que aquesta consulta específica col·lapsi la rutina de la clínica, quines proves mínimes cal fer, com subjectar l’animal per a l’exploració o com fer radiografies, entre altres.

L’impartirà José Maria López Cerezuela, llicenciat en Veterinària i especialista en medicina d'aus, rèptils i petits mamífers. Va treballar en un centre de cria i exhibició d'aus rapinyaires i a l'Institut d'Endoscòpia de Castelló. Ha estat professor associat de Medicina d'Aus a la Facultat de Veterinària UCH-CEU de València, és assessor de la revista Especies, coautor de diversos cursos en línia sobre manteniment d'aus i rèptils i autor d’articles divulgatius sobre aus, rèptils, petits mamífers i porcs mascota. Des de l'any 2014 exerceix com a veterinari freelance en clíniques d'Alacant i Castelló i és el responsable de diversos refugis i col·leccions de coloms, rapinyaires, animals de granja mascota i psitàcids.

 

Més informació i inscripcions

Els participants que prenguin part en directe en aquest seminari obtindran un diploma d'assistència i, a més, tots els inscrits disposaran d'un enllaç on posteriorment podran veure l'enregistrament en diferit.

El cost d’inscripció és de 25 euros, però el COVB finança totalment la formació als primers 225 col·legiats que s’hi inscriguin. Aquells que desitgin apuntar-s’hi, ho han de fer a través de l'enllaç al seminari web del Grupo Asís fins completar l'aforament disponible.

 

Informació i inscripció al seminari web sobre aus i rèptils