Inscripcions obertes per al curs d’autoaprenentatge Casos clínics de medicina interna


30 de Octubre de 2019

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB), en col·laboració amb Grupo Asís, proposa el curs d'autoaprenentatge Casos clínics de medicina interna. Tindrà una durada de 8 hores, es podrà completar entre el 15 de novembre i el 29 de desembre i el Col·legi finançarà l'import de la matrícula als primers 225 col·legiats que s'hi inscriguin.

La medicina interna és un dels pilars bàsics en el dia a dia dels professionals de la veterinària i, amb un nou format enfocat en casos clínics, aquesta formació pretén que l'alumne es familiaritzi amb l'aproximació al pacient amb un problema mèdic a través de quatres casos reals: Rambo (diarrees), Luna (apatia i vòmits), Estrella (desmais) i Pelut (beure en excés).

El curs anirà a càrrec de Coralie Bertolani, llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Va realitzar un internat en petits animals a l'Hospital Clínic Veterinari de la UAB, va treballar a l’Hospital Veterinari Molins i va completar un programa de residència del Col·legi Europeu de Medicina Interna (ECVIM) al CHV Frégis de París. També ha format part del servei de Medicina Interna d'Ars Veterinària i de l'equip de l'Hospital Veterinari Canis Mallorca. Diplomada del Col·legi Europeu de Medicina Interna (ECVIM), ha publicat com a autora o coautora articles en revistes nacionals i internacionals i ha col·laborat en congressos nacionals i internacionals mitjançant xerrades i comunicacions.

 

Informació, inscripcions i beques

La durada del curs és de 8 hores i caldrà finalitzar-lo entre el 15 de novembre i el 29 de desembre. L'alumne podrà connectar-se quan vulgui i treballar al seu ritme. Tots els continguts estan allotjats al campus virtual de Grupo Asís, on també es poden completar les activitats proposades. A més, els alumnes comptaran amb l'ajuda d'un tutor especialitzat que els guiarà i resoldrà els dubtes sobre el funcionament del campus.

El preu d'aquest curs és de 59 euros, tot i que el COVB finançarà l'import de la matrícula dels primers 225 col·legiats que s'apuntin. Per acollir-se a aquesta opció, les persones interessades han d'enviar un correu electrònic a l’adreça depformacio@covb.cat i sol·licitar la beca. Un cop rebuda la confirmació per part del Col·legi, podran inscriure's a través del següent enllaç, marcant la casella “Formalitzar inscripció amb beca”:

 

Inscripcions

Programa